Nieuws

Nieuws van de voorzitter

Hoi lieve lieve STUGG’ers.

Allereerst allemaal een heel gelukkig nieuwjaar!! Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van quality-time met familie en vrienden tijdens de feestdagen, zitten al jullie vingers er nog aan na oud & nieuw en zijn jullie niet al te brak deze eerste dag van het jaar ;). We gaan er met z’n allen weer een geweldig jaar van maken, met zoveel leuke STUGG’ers kan dat natuurlijk ook niet anders! 

Afgelopen maand hebben we niet alleen kunnen genieten van een heleboel mooie trucjes en stunts op de trainingen, maar ook tijdens de pietengym! De AC had prachtige parcours voor ons uitgezet: van kruipen onder een lijn met ballonnen door tot ringzwaaiend pakjes in de ‘schoorsteen’ mikken. Uiteindelijk waren de pieten de winnaars van alle spellen, maar zij hadden natuurlijk ook al wat meer kunnen oefenen dan de elfjes dit jaar.. ;) 

Naast dat we de trainingen natuurlijk weer vol gaan oppakken na het eten van alle kerstdiners en oliebollen, heeft de AC deze maand het jaarlijkse nieuwjaarsgala voor ons in petto. Dat wil je natuurlijk niet missen! Ik ben heel benieuwd wat voor mooie glitter en glamour outfits iedereen weer uit de kast weet te toveren. Hopelijk zie ik jullie dan!!

Liefsss, Vivian

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren