Nieuws

Nieuws van de voorzitter

Hi allemaal, zijn we weer!! Hopelijk hebben jullie alle tentamens en deadlines van de afgelopen tijd overleefd. En voor de mensen die nog niet helemaal klaar zijn, heel veel succes met de laatste loodjes natuurlijk <3 

Naast alle drukke dingen voor school hebben we afgelopen maand ook kunnen genieten van ons jaarlijkse nieuwjaarsgala. En zoals altijd was dit natuurlijk weer een geweldig succes! Met een gigantische groep hebben we kunnen genieten van heerlijk eten en allemaal mooie outfits.Thanks iedereen die aanwezig was voor de leuke avond!

Aankomende maand hebben we ook weer genoeg op de planning staan: allereerst zal het waarschijnlijk een heel stuk rustiger op training zijn, want een hele groep STUGG’ers zal de pistes in Italië onveilig gaan maken! Laten we hopen dat iedereen toch af en toe een beetje rustig aan doet met gekke salto’s en met 100 km/h van de piste af te racen, zodat iedereen weer netjes in 1 stuk op training kan verschijnen daarna.. Daarnaast hebben we de jaarlijkse biercantus, laten we hopen dat dit weer eindigt met net zulke leuke verhalen als de afgelopen jaren ;). En last but not least, sluiten we de maand af met de tweede studententurnwedstrijd! Ik heb er alweer helemaal zin in, zie jullie dan!!

Liefs, Vivian


 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren