Trainers

Trainers

Bij STUGG willen we het beste voor onze leden, daarom zijn al onze trainers voorzien van de nodige ervaring en licenties. Naast serieus advies en hulp is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid.

Ben je nieuwsgierig naar onze vereniging? Kom vooral een proefles meedraaien! Er is ruimte voor alle niveaus! Heb je al veel turnervaring of wil je er juist mee beginnen? Wil je vooral veel trainen of vind je juist de combinatie van trainen en socializen leuk? Veel trainen, meedoen aan studenten turnwedstrijden, leuke activiteiten en borrels; Het kan hier allemaal!

Aaldries Bijsma

Hallo! Mijn naam is Aaldries Bijsma en ben een van de turntrainers van STUGG.
Ik ben afgestudeerd aan de ALO en ben werkzaam als vakleerkracht LO in het basisonderwijs.
Daarnaast heb ik nu zo’n negen jaar ervaring als turntrainer en geef ik twee avonden in de week training bij STUGG.
Na eerst een paar jaar zelf bij STUGG te hebben geturnd, heb ik het stokje van trainerschap overgenomen en hebben we inmiddels een mooi trainers team gevormd met veel verschillende ervaring en een fantastische turnzaal, waar dat tot zijn recht kan komen.
Zelf ben ik nog steeds actief lid en wanneer de mogelijkheid er is pak ik graag zelf wat trainingsuurtjes mee.

Screenshot_20200122-154512_Gmail-146x300.jpg
jorn-foto-300x225.jpg

Jorn Boerrigter

Hoi,

Mijn naam is Jorn Boerrigter en ik ben 23 jaar oud. Ik studeer ALO aan de Hanze Hogeschool. Dit is een opleiding tot leraar in sport. Zelf turn ik veel bij deze vereniging en probeer bij alle activiteiten aanwezig te zijn. Verder ben ik nu zelf 2 uur trainer van de gevorderden en doe dit met enorm veel plezier. Naast STUGG ben ik ook actief als trainer bij STTH (een vereniging in Hoogeveen) om de jongens naar de top te brengen!

Lisa van Dolder

Hoi! Mijn naam is Lisa en ik ben trainer bij het beginnersuurtje op de donderdag. Ik turn al vanaf mijn 5e, maar ik kan beter uitleggen hoe het moet, dan het zelf doen haha. 

Wat ik het leukste vind aan turnen zijn de kleine overwinningen die je hebt bij het leren van een nieuw element of het overwinnen van een angst. Tijdens de trainingen besteed ik dus ook graag aandacht aan de basis zodat je meer leert en alles minder eng wordt.

Naast turnen studeer ik Bewegingswetenschappen en ben ik dit jaar voorzitter van het bestuur van STUGG!

Lisa_van_Dolder.jpeg

Onze sponsoren