Trainers

Trainers

Bij STUGG willen we het beste voor onze leden, daarom zijn al onze trainers voorzien van de nodige ervaring en licenties. Naast serieus advies en hulp is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid.

Ben je nieuwsgierig naar onze vereniging? Kom vooral een proefles meedraaien! Er is ruimte voor alle niveaus! Heb je al veel turnervaring of wil je er juist mee beginnen? Wil je vooral veel trainen of vind je juist de combinatie van trainen en socializen leuk? Veel trainen, meedoen aan studenten turnwedstrijden, leuke activiteiten en borrels; Het kan hier allemaal!

Aaldries Bijsma

Hallo! Mijn naam is Aaldries Bijsma en ben een van de turntrainers van STUGG.
Ik ben afgestudeerd aan de ALO en ben werkzaam als vakleerkracht LO in het basisonderwijs.
Daarnaast heb ik nu zo’n acht jaar ervaring als turntrainer en geef ik twee avonden in de week training bij STUGG.
Na eerst een paar jaar zelf bij STUGG te hebben geturnd, heb ik het stokje van trainerschap overgenomen en hebben we inmiddels een mooi trainers team gevormd met veel verschillende ervaring en een fantastische turnzaal, waar dat tot zijn recht kan komen.
Zelf ben ik nog steeds actief lid en wanneer de mogelijkheid er is pak ik graag zelf wat trainingsuurtjes mee.

Screenshot_20200122-154512_Gmail-146x300.jpg
jorn-foto-300x225.jpg

Jorn Boerrigter

Hoi,

Mijn naam is Jorn Boerrigter en ik ben 23 jaar oud. Ik studeer ALO aan de Hanze Hogeschool. Dit is een opleiding tot leraar in sport. Zelf turn ik veel bij deze vereniging en probeer bij alle activiteiten aanwezig te zijn. Verder ben ik nu zelf 2 uur trainer van de gevorderden en doe dit met enorm veel plezier. Naast STUGG ben ik ook actief als trainer bij STTH (een vereniging in Hoogeveen) om de jongens naar de top te brengen!

Domien-320x320.jpg

Domien Hettinga

Beste allemaal,

In 2013 ben ik lid geworden van de leukste vereniging van Nederland, namelijk STUGG. Nog steeds ben ik actief lid bij STUGG en in 2016 ben ik begonnen met lesgeven als STUGG trainer op de maandagavond. Inmiddels ben ik de ACLO turntrainer en zal ik de turntrainingen op de woensdagavond verzorgen. Ik heb zelf altijd met veel plezier geturnd, nu wordt het tijd om mijn enthousiasme over te dragen aan andere studenten die deze mooie sport willen ontdekken. Turnen is voor jong en oud, dus twijfel je er nog aan? Kom gerust eens langs! Ik hoop dat ik de komende jaren nog lang mag blijven lesgeven en jullie de mooiste kunsten mag aanleren.

Onze sponsoren