Lid worden

Lid worden


Wil je lid worden van STUGG of heb je interesse? Dan mag je, op afspraak, een keer in de zaal komen kijken of meetrainen om te ontdekken of onze vereniging bij jou past. Meetrainen is normaal gesproken het hele jaar door mogelijk, vanwege het coronavirus gaat dit echter op inschrijving. Lijkt het je leuk om een keer langs te komen? Neem dan even contact met ons op via bestuur@stuggmail.nl. Je hebt recht op drie proeftrainingen, daarna kan je besluiten of je lid wil worden van STUGG. Heb je je eenmaal opgegeven, dan is je lidmaatschap geldig tot wederopzegging.

Om je in te schrijven bij STUGG moet je onderstaande stappen ondernemen. Het is belangrijk dat deze allemaal doorlopen worden.

  1. Schaf een ACLO sportbewijs aan
  2. Vul het inschrijfformulier in via de website
  3. Er wordt contact met je opgenomen door het bestuur over je lidmaatschap

Heb je problemen met één van de stappen of heb je een andere vraag, stuur dan gerust een mailtje naar bestuur@stuggmail.nl.

Let op! Met ingang van het collegejaar 2016-2017 is het niet meer mogelijk om zonder geldig ACLO sportbewijs te sporten bij de ACLO. Wanneer je een les wilt uitproberen, ben je verplicht om een ACLO Day Card aan te schaffen voor €7,50. Met de ACLO Day Card kun je één dag onbeperkt sporten bij de ACLO. De Day Card is te verkrijgen bij de balie van het Sportcentrum. Kijk voor meer informatie op www.aclosport.nl.

Onze sponsoren