Informatie lidmaatschap

Informatie lidmaatschap


Trainend lidmaatschap

Wil je lid worden van STUGG of heb je interesse? Dan mag je, op afspraak, een aantal keer in de zaal komen kijken of meetrainen om te ontdekken of onze vereniging bij jou past. Lijkt het je leuk om een keer langs te komen? Neem dan even contact met ons op via secretaris@stugg.nl. Je hebt recht op drie proeftrainingen, daarna kan je besluiten of je lid wil worden van STUGG. De proeftrainingen zijn op eigen risico en tijdens de training is de gedragscode van toepassing*. Heb je je eenmaal opgegeven, dan is je lidmaatschap geldig tot wederopzegging. 

Om je in te schrijven bij STUGG moet je de volgende stappen ondernemen. Het is belangrijk dat deze allemaal doorlopen worden.

  1. Schaf een ACLO sportbewijs aan
  2. Vul het inschrijfformulier in via de website
  3. Er wordt contact met je opgenomen door het bestuur over je lidmaatschap

Heb je problemen met één van de stappen of heb je een andere vraag, stuur dan gerust een mailtje naar secretaris@stugg.nl.

Steunlidmaatschap 

Naast onze actieve lidmaatschappen hebben we ook een steunlidmaatschap. Als je een steunlidmaatschap hebt, mag je meegenieten van alle leuke activiteiten en wedstrijden van de vereniging! Het enige is dat je niet mag trainen. Voor dit lidmaatschap hoef je dus ook geen ACLO sportbewijs hebben. Heb je je eenmaal opgegeven, dan is je lidmaatschap geldig tot wederopzegging.

Wil je steunlid worden? Vul dan nu het inschrijfformulier in via de website!


* Overeenkomend met Artikel 2 uit het Huishoudelijk ReglementOnze sponsoren