Trainers

Trainers

Bij STUGG willen we het beste voor onze leden, daarom zijn al onze trainers voorzien van de nodige ervaring en licenties. Naast de nodige aanwijzingen en hulp is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid.

Ben je nieuwsgierig naar onze vereniging? Kom vooral een proefles meedraaien! Er is ruimte voor alle niveaus! Heb je al veel turnervaring of wil je er juist mee beginnen? Wil je vooral veel trainen of vind je juist de combinatie van trainen en socializen leuk? Veel trainen, meedoen aan studenten turnwedstrijden, leuke activiteiten en borrels; Het kan hier allemaal!


Aaldries Bijsma

Hallo! Mijn naam is Aaldries Bijsma en ik ben een van de turntrainers van STUGG.
Ik ben afgestudeerd aan de ALO waar ik ook mijn trainerslicentie heb behaald.

Inmiddels heb ik nu zo’n twaalf jaar ervaring als turntrainer en geef ik twee avonden in de week training bij STUGG.

Na eerst een paar jaar zelf bij STUGG te hebben geturnd, heb ik het stokje van trainerschap overgenomen en hebben we inmiddels een mooi trainers team gevormd met veel verschillende ervaring en een fantastische turnzaal, waar dat tot zijn recht kan komen.
Zelf ben ik nog steeds actief lid en pak ik nog een tweetal trainingsuurtjes mee.

Aaldries_site.JPG
Aaldries Bijsma


Jorn Boerrigter

Hoi,
Mijn naam is Jorn en ik ben 25 jaar oud. Ik ben inmiddels al 3 jaar trainer van stugg en heb het hier enorm naar mijn zin. Zelf heb ik altijd op hoog niveau geturnd en probeer deze expertise mee te nemen naar STUGG. Zelf ben ik momenteel bezig met de opleiding tot leraar sport wat natuurlijk weer goed aansluit bij het lesgeven in de turnzaal. Naast turnen doe ik zelf ook nog aan beachvolleybal en ben ik barman bij de tox bar. Dit is de uitgaansbar op Schiermonnikoog, dus als je een keer op Schiermonnikoog bent, kom dan vooral langs.

Jorn_site.JPG
Jorn Boerrigter


Lisa van Dolder

Hoi! Mijn naam is Lisa en ik ben trainer bij het beginnersuurtje op de donderdag. Ik turn al vanaf mijn 5e, maar ik kan beter uitleggen hoe het moet, dan het zelf doen haha. 

Wat ik het leukste vind aan turnen zijn de kleine overwinningen die je hebt bij het leren van een nieuw element of het overwinnen van een angst. Tijdens de trainingen besteed ik dus ook graag aandacht aan de basis zodat je meer leert en alles minder eng wordt. Daarin hoop ik af en toe ook wat kennis vanuit mijn opleiding Bewegingswetenschappen te kunnen verwerken!

Lisa_site.jpg
Lisa van Dolder


Adriaan Steen

Afbeelding_van_WhatsApp_op_2023-08-25_om_17.07.20.jpg
Adriaan Steen

Onze sponsoren