Bestuur

DSC_0505.JPG

Bestuur Possible, 2020-2021


STUGG wordt bestuurd door een groep enthousiaste leden die er samen voor zorgt dat iedereen lekker kan blijven trainen. We houden ons bezig met het reilen en zeilen van de ACLO, het sportcomplex, de NSTB en onze sponsoren. Een belangrijke taak dus, maar het is daarnaast ook heel gezellig!

Het bestuur van 2020-2021 draagt de naam ‘Possible’. Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter: Kim Veldthuis

Secretaris: Manon Ploeger

Penningmeester: Jessica Zieleman

Commissaris Intern: Nienke Visser

Commissaris Activiteiten: Hidde de Boer

Hieronder stellen de bestuursleden zich voor.

WhatsApp_Image_2021-06-20_at_20.22.22_1.jpeg
bestuursfotoManon.JPG

Kim Veldthuis

Hey,

Ik ben Kim, de voorzitter van bestuur Possible. Ik turn al van kleins af aan, en in mijn studententijd besloot ik de vereniging thuisthuis in te ruilen voor STUGG. Naast het voorzitterschap van STUGG, ben ik momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor Nederlandse Taal en Cultuur.Ondanks de coronamaatregelen hoop ik er met mijn bestuursgenoten een gezellig en sportief jaar van te maken!

Manon Ploeger

Hoi,

Ik ben Manon en ben dit jaar de secretaris van STUGG. Momenteel zit ik in mijn derde en tevens laatste jaar van de opleiding biologie. Hiervoor heb ik al een studie afgerond en ben naast de studie aan het werk als röntgenlaborant. Ik turn al sinds mijn 7e en vind het super dat ik dit kan doorzetten binnen STUGG. Ik heb erg veel zin in dit bestuursjaar en hoop terug te kijken op een fantastisch jaar met mijn lieve bestuursgenoten!

WhatsApp_Image_2021-07-08_at_16.18.04.jpeg
DSC_09281_1.JPG

Jessica Zieleman

Hoi!

Ik ben Jessica en ik ben komend jaar de penningmeester van STUGG. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de studie Spatial Planning and Design. Vroeger heb ik op hoog niveau geturnd, maar op mijn 10de ben ik gestopt. Aangezien ik het turnen mistte ben ik vorig jaar weer begonnen met turnen bij STUGG. Naast turnen doe ik ook nog aan volleybal. Ondanks corona heb ik zeker zin in dit gezellige bestuursjaar!

Nienke Visser

Heyhoi,

Ik ben Nienke en ik ben komend jaar commissaris intern van STUGG. Dit is het derde jaar dat ik actief als STUGG’er ben en ik vind het erg leuk om dat als bestuurslid te kunnen doen! Ik studeer Liberal Arts & Sciences (sociale psychologie) en hoop dit jaar mijn bachelor binnen te halen. Verder turn ik al mijn hele leven, daarom heb ik er ook veel zin in om nu bij een turnvereniging een bestuursjaar te doen! 

DSC_1035.JPG

Hidde de Boer

Hoihoi,

Ik ben Hidde en ik ben commissaris activiteiten voor dit jaar bij STUGG. Ik zit op dit moment in mijn 3e jaar verpleegkunde en dit is mijn 3e jaar bij stugg. Ik turn al van kleins af aan en was ook zeer blij dat hier een super leuke studenten vereniging in Groningen van zit. Ik hoop dat we ondanks deze gekke tijd nog lekker kunnen blijven door trainen en kunnen terugblikken op een bijzonder maar mooi jaar.


Onze sponsoren