Sponsoren

Kroeg van Klaas 

De drukbezochte muzikale en andere activiteiten lokken al meer dan 40 jaar mensen uit Stad en Ommeland naar de Kroeg van Klaas. Met de wekelijkse livemuziekavonden op zaterdag, het Open Podium, De Dichtclub, De Meindert&Igor&De Jonge Boschfazant& Kesanova show, De luisterconcerten, de Kroegquiz, De Popquiz, De swingende Afrikaanse jamsessies, De Thema-avonden, The Songclub en Klaverjasclub Cum Laude heeft de Kroeg van Klaas een programmering voor "elk wat wils". Een programma boordevol Groninger Cultuur

Sinds 1 januari 2018 heeft Marleen Vermooten (voormalig eigenaresse van Café Marleen) de exploitatie van de kroeg overgenomen van Fokke de Boer die de kroeg 30 jaar bestierde. Bekend gezicht en fantastische barkeeper Wouter is nog steeds een vaste waarde achter de bar. Een uitstekend biljart en twee dartbanen in de achterzaal completeren het café.

Bezoek de site van de Kroeg van Klaas voor meer informatie.


Kroeg_van_Klaas.jpeg

Construction Fysiotherapie

Een sportcarrière in het professioneel basketbal, gecombineerd met talloze blessures en revalidatietrajecten, waren voor ons (Krum Toshev en Joeval Benjamins) de inspiratie om als zorgverleners voor sporters te starten.

Naast onze opleiding fysiotherapie, afgerond in 2004 en 2005, hebben wij onszelf, middels meerdere aanvullende opleidingen, gespecialiseerd in het diagnosticeren van (sport)trauma’s en het bijbehorende herstelproces.

Onze praktijk in het hart van Groningen is volledig uitgerust om je te ondersteunen van diagnose tot aan revalidatie. Als wij iets niet weten, verwijzen je we graag door naar ons brede netwerk van specialisten. Kortom, bij ons staat de patiënt centraal.

Bezoek de site van Construction Fysiotherapie voor meer informatie. 


fysii.jpg

't Gat van Groningen

Borrel- & Feestcafé ‘t Gat van Groningen is de place to be als je opzoek bent naar gezelligheid.  Van besloten party´s of verjaardagsfeesten tot diep hossen in de nacht.

Heb jij iets te vieren dan kan dit bij 't Gat van Groningen! Je kunt een deel van de kroeg reserveren, zodat je zeker weet dat al je gasten naar binnen kunnen en een plekje hebben. Dit kost je verder niks. Je kunt, voor een gereduceerde prijs, drankjes afkopen voor het feestje. 

Alles voor een onvergetelijke avond. BIJZIJN = MEEMAKEN! 

Bezoek de site van 't Gat van Groningen voor meer informatie.


d591c44008014e45bbd4b5f9f24f59a8-md.png

MEOLEASE

Sinds 1975 verhuren wij witgoed; wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten en fornuizen door heel Nederland. Door grotere aantallen van een bepaald type apparaat in te kopen kan Meo zeer aantrekkelijke maand- en actieprijzen bieden.

Een vast maandbedrag en verder geen zorgen. Meo levert standaard nieuwe apparaten. Alleen als u zelf kiest voor een voordelige occasion bij gelijkblijvende voorwaarden zullen wij een schoon en getest apparaat bij leveren. Het apparaat wordt voor u aangesloten op de voorzieningen en werkend opgeleverd. Meo kan het apparaat indien nodig laten takelen. Een oude wasmachine of ander witgoed apparaat voeren wij gratis voor u af. Kosten voor onderhoud zijn voor rekening van Meo Lease B.V. Mocht uw wasmachine of het apparaat dat u in huur heeft aan vervanging toe zijn, zal Meo niet aarzelen en deze gratis omruilen voor een nieuw apparaat.

Meo werkt intensief samen met servicediensten die storingen snel verhelpen. Binnen 24 uur wordt met u een afspraak gemaakt en binnen 4 werkdagen komt een monteur langs. De factuur voor de kosten van de reparatie gaat daarbij naar Meo Lease B.V.

Bezoek de site van Meolease voor meer informatie. 


meolease.jpg
Wasmachine huren bij Meo Lease

Dressme

Wij leveren alle soorten (bedrukte en geborduurde) kleding en textiel!

Super snel vanuit onze eigen textieldrukkerij en borduurstudio.

Bezoek de site van Dressme voor meer informatie.


Dressme.png

Confetti

Bij confetti kan je in grote aantallen kleding kopen met hoge kortingen. Ook kun je sparen voor hoge kortingen of leuke prijzen. Confetti is tot op de dag van vandaag nog steeds een bruisende feestwinkel aan de Folkingestraat 28-32 in Groningen

Ben jij op zoek naar leuke feestkleding voor een goed budget, ga dan zeker eens langs bij confetti. 

Bezoek de site van Confetti voor meer informatie.


Logo_confetti.png

De Horeca Bazaar

Bezoek de site van De Horeca Bazaar voor alle leuke gadgets & items voor horeca en events. 

WhatsApp_Image_2024-03-25_at_15.00.59.jpeg

Onze sponsoren