Commissies

Commissies


Bij STUGG zijn alle leden welkom om een commissie te doen. We hebben voor ieder wat wils, of je nu houdt van activiteiten organiseren, websites bouwen, stukjes schrijven of een hele wedstrijd organiseren.

Binnen STUGG zijn de volgende commissies actief:


Activiteitencommissie

Deze commissie verzorgt alle activiteiten van het seizoen. Dit kan variëren van de maandelijkse borrels tot gala’s, maar ook de diverse kampen worden door de AC georganiseerd.

AC.jpeg
Activiteitencommissie 2020/2021 AChter de Geraniums

Wedstrijdcommissie

Eens in de zoveel tijd organiseert STUGG een van de NSTB wedstrijden in Groningen. De wedstrijdcommissie zorgt er dan voor dat dit hele weekend gepland wordt en op en top zal verlopen. Van de wedstrijd zelf, tot het avondeten en feest, tot een overnachtingsplek. Alles rondom dit evenement wordt door deze commissie verzorgd.
Batacommissie

De Batavierenracecommissie of afgekort Batacommissie zorgt ervoor dat STUGG aan de Batavierenrace mee kan doen, stelt een lopersteam samen, biedt trainingen aan voor de lopers en verzorgt voor het ‘STUGG-team’ het gehele Batavierenrace weekend.

Na de Batavierenrace houdt de commissie onze conditie in stand door ons in te schrijven bij de Lauwersloop!

Introductiecommissie

De Introcie helpt STUGG ieder jaar met het werven van nieuwe leden en verzorgt daarbij ook hun introperiode. Tijdens de KEI-week staan de commissieleden klaar op de Informatiemarkt en het SportPlaza om al je vragen over STUGG te beantwoorden. Tijdens de introductieperiode worden nieuwe leden verwelkomd met leuke activiteiten, waaronder een running dinner en een immer succesvol introductiekamp.

Eerstejaarscommissie

Deze commissie bestaat uit (alle) eerstejaars STUGG-leden en zal halverwege het jaar een spetterend feest organiseren.

Mediacommissie

De Mediacommissie beheert de Instagram-pagina en de website en houdt deze up-to-date. Ze verzamelt beeldmateriaal en legt alle (mooie en minder mooie) gedenkwaardige momenten vast. Een aantal keer per jaar maakt de commissie een digitaal verenigingsblad voor alle leden.

Oud-ledencommissie

De oud-ledencommissie zal een evenement organiseren voor alle oud-STUGG’ers en steunleden. Zo krijgen deze mensen de gelegenheid betrokken te blijven bij STUGG en de huidige STUGG’ers te ontmoeten.


Kascommissie

De taak van de Kascommissie is het controleren van de penningmeester.

Wedcie.jpeg
Wedstrijd Commissie 2021-2022
introcie.jpeg
Introductie Commissie 2021-2022

Onze sponsoren