STUGG-Kleding

STUGG Dames Sporthemdje

Je naam en en je maat kan je mailen naar penningmeester@stugg.nl of bij de bestelling in de opmerking zetten.  Mocht je een quote op je hemdje willen laten drukken, stuur deze dan met je maat naar penningmeester@stugg.nl. Indien je geen quote opstuurt, zal deze er niet op worden bedrukt. De prijs wordt 2 euro meer als je er een quote op laat zetten.  De prijzen op de website kunnen wat afwijken.    
€ 16,00

STUGG Dames joggingsbroek

Je naam die je op je broek wilt kan je mailen naar penningmeester@stugg.nl of bij de bestelling in de opmerking zetten.  De prijzen op de website kunnen wat afwijken.  
€ 27,00

STUGG Dames sportshirt

Je naam die je op je shirt wilt kan je mailen naar penningmeester@stugg.nl of bij de bestelling in de opmerking zetten.  Mocht je een quote op je shirt willen laten drukken, stuur deze dan met je maat naar penningmeester@stugg.nl. Indien je geen quote opstuurt, zal deze er niet op worden bedrukt. De prijs wordt 2 euro meer als je er een quote op laat zetten.  De prijzen op de website...
€ 15,45

STUGG Heren Sporthemdje

Je naam en je maat kan je mailen naar penningmeester@stugg.nl of bij de bestelling in de opmerking zetten.  Mocht je een quote op je hemdje willen laten drukken, stuur deze dan met je maat naar penningmeester@stugg.nl. Indien je geen quote opstuurt, zal deze er niet op worden bedrukt. De prijs wordt 2 euro meer als je er een quote op laat zetten.  De prijzen op de website kunnen wat afwijken.    
€ 15,45

STUGG Heren joggingsbroek

Je naam en je maat die je op je broek wilt kan je mailen naar penningmeester@stugg.nl of bij de bestelling in de opmerking zetten.  De prijzen op de website kunnen wat afwijken.  
€ 29,00

STUGG Heren sportshirt

Je naam die je op je shirt wilt kan je mailen naar penningmeester@stugg.nl of bij de bestelling in de opmerking zetten.  Mocht je een quote op je shirt willen laten drukken, stuur deze dan met je maat naar penningmeester@stugg.nl. Indien je geen quote opstuurt, zal deze er niet op worden bedrukt. De prijs wordt 2 euro meer als je er een quote op laat zetten.  De prijzen op de website...
€ 15,45

STUGG hoodie

Je naam die je op je trui wilt kan je mailen naar penningmeester@stugg.nl of bij de bestelling in de opmerking zetten.  De prijzen op de website kunnen wat afwijken.  
€ 27,75

STUGG vest

Je naam die je op je vest wilt kan je mailen naar penningmeester@stugg.nl of bij de bestelling in de opmerking zetten.  De prijzen op de website kunnen wat afwijken.  
€ 40,00

Onze sponsoren